Maak dat je aantrekt wat je nodig hebt!

Bij Pluter-Jupito kun je creatief en spiritueel aan de slag met natuurlijke materialen en de wetten van de natuur met als doel je zelfbewustzijn te verhogen en met je natuurlijke processen mee te bewegen. Leven vanuit je hart, je intuïtie en intrinsieke motivatie maakt dat je aantrekt wat je nodig hebt! Pluter-Jupito geeft workshops, cursussen en consulten en heeft een kleine fysieke ‘winkel aan huis’.


Ben jij toe aan Verandering?

Wanneer je het gevoel hebt niet verder te komen, je doelen maar niet bereikt of last hebt van terugkerende belemmerende gedachten, dan is het tijd voor verandering. Erkennen dat de wijze waarop je de dingen tot nu toe bekeken en aangepakt hebt, niet meer voor je werkt is stap één. Als mens gaan we door verschillende levensfases heen en elke leeftijd kent zijn eigen specifieke ervaringen en levenslessen. ‘Loslaten’, verder ontwikkelen en veranderen zijn natuurlijke, menselijke processen.


Het Grote Onbekende…

Moeite hebben met loslaten en verandering hoort daarbij omdat we weten wat we hebben en niet wat we krijgen. Zelfs als datgene wat we hebben helemaal niet zo prettig is, dan nog lijken we ons eraan vast te klampen uit angst voor het andere, het Grote Onbekende. Angst is de beperkende emotie achter veel ontwikkelingsproblematiek. Daarnaast zijn veel mensen zich niet bewust van hun eigen invloed op hun leven, ze onderschatten vaak hun innerlijke kracht en zetten deze dan ook niet in.


De Kracht van jouw Natuur

Je hoeft niet over een creatief talent te beschikken om bij de kracht van jouw natuur te komen, onze zintuigen en gevoelens gidsen ons daar feilloos in! Iedereen kan een persoonlijk krachtvoorwerp of wierook maken waarin zijn diepste verlangens gestalte krijgen.


Pluter-Jupito moedigt je aan je zelfkennis te vergroten door met jeZelf en de natuur mee te bewegen! Jouw kracht tot verandering ligt daar. En waar je beseft dat ‘tegenwind’ ook een kans is om van koers te veranderen, zul je ervaren dat je leven er anders uit gaat zien.