Klankschaaltraining

de Klankschaaltraining is een minicursus van 3 lessen van 3 á 3,5 uur (€60,00 per les) welke om de twee weken gegeven worden. Hierin leer je wat je in de basis moet weten over de traditie en het het gebruik, het vasthouden, het bespelen, het helen (met de behandeltafels erbij) en het ontspannen met de schalen vanuit de Boeddhistische traditie gezien. Ook gaan we onderzoeken hoe je er intuïtief mee werkt, je krijgt de tips en trucks om te ‘freewheelen’.

We werken met Mantra’s en intenties, je ontdekt hoe je je schaal kunt inwijden, we nemen een klankbad en we geven ook een klankconcert aan elkaar. De lessen kosten €60,00 per keer en duren 3 á 3,5 uur.

Actuele cursusdata: Let op!! Deze maand wordt de cursus over 2 dagen verdeeld! Les 1: Woensdag 16 juni, Les 2: Vrijdag 25 juni – 12.30 – 17.00 uur.

Inschrijven: mail naar info@pluter-jupito.nl na de algemene voorwaarden onder Contact gezien te hebben waarmee je aangeeft daarmee akkoord te zijn gegaan.

Je deelname is echter pas bevestigd wanneer je het cursusbedrag conform de Algemene Voorwaarden van tevoren hebt overgemaakt op: Pluter-Jupito NL14 RABO 0302 8612 54

Of vraag mij om een betaalverzoek.