Workshops & Winkel

Intenties vormgeven, Inzichten en Heling

Door actief bezig te zijn met je diepste verlangens en jouw scheppend vermogen kun je in contact komen met je innerlijke kracht en wijsheid. Dit kan je helpen bij het ontdekken van de voor jou ‘natuurlijke’ manier van leven die je geen energie hoeft te kosten.

Versterk je kwaliteit!

In de cursussen en workshops maken we gebruik van de energie van de materialen en symboliek. Alle bomen, planten, stenen, dieren, kleuren en kruiden beschikken over hun eigen specifieke energie. Energie volgt de weg van de minste weerstand, wanneer energie vrij kan stromen wordt met een minimum aan inspanning een maximum resultaat geboekt. Elk natuurlijk materiaal en elk symbool kan gebruikt worden, zolang het voor jou betekenis heeft, dus resoneert. Zo wordt een Maanstaf jouw persoonlijke krachtvoorwerp, werkt de wierook op jouw specifieke proces of wens en worden de technieken die je leert ‘eigen en authentiek’.

Cursussen en Workshops

De cursus Edelsteentherapie is voor mensen die affiniteit met de helende werking van edelstenen hebben en het daarmee werken graag in de praktijk willen brengen, of hun reeds bestaande praktijk daarmee willen verrijken. In aanvulling op de edelsteencursus zijn er enkele MODULES:

De module Sacred Wind Ceremony is een Sjamanistische Kristallegging die fysiek en mentaal heel mooi en diepgaand is voor je cliënt maar van jou als ‘healer’ wel wat aanvullende mondelinge coaching vraagt.

In de Module Huiszuivering behandelen we allerlei technieken om je woon- en werkruimte energetische te zuiveren en in balans te houden. Met deze tools en handen kun je ook voor anderen ruimtes zuiveren!

In een  Klankschaaltraining in drie lessen ontdek je de verschillende mogelijkheden van de ontspannende en helende werking die uit kan gaan van klankschalen, klankstaven en gongs.

In de Pendelworkshop  leer je een zuiver contact te maken met je eigen Helderweten om antwoord te krijgen op al je prangende, persoonlijke vragen. Goed voor besluitvaardigheid en vertrouwen!

Je eigen Wierook of Maanstaf maken helpt om wat je nodig hebt of wenst duidelijk te zien, te voelen en om te zetten in iets tastbaars, wat dient als focuspunt of ter bekrachtiging van meditaties of rituelen.

Én… Schilderen is óók mogelijk! Je schildert je favoriete of voor jouw belangrijke afbeelding van bijvoorbeeld een God, Godin of Totemdier. Het opzetten van de beeltenis op de drager zal je niet moeilijk worden gemaakt, bij Pluter-Jupito kan iedereen schilderen!

Winkel

Naast de workshopruimte is een kleine winkel met artikelen voor je huisaltaar, meditaties en rituelen. Je kunt een edelsteen uit een ruim assortiment laten aanmeten, Er staan een aantal inspirerende boeken van uitgeverij Hajefa op de plank, er zijn etherische oliën en aurasprays van de Groene Linde, je vindt er de Raj Sat Prem chakra-wierook van Life in Sense, een fijn assortiment pendels, Klankschalen, Tinghsa’s en Oceandrums. De wonderschone Koshi en Zaphir windgongen, klankstaven en stemvorken kun je bij mij bestellen.

De winkel bezoeken kan uiteraard als je een cursus of workshop volgt en op gezette tijden die je kunt vinden onder Contact. Daarnaast kan dit altijd op afspraak!