Workshops & Winkel

Intenties vormgeven

Door actief bezig te zijn met je diepste verlangens en jouw scheppend vermogen kun je in contact komen met je innerlijke kracht en wijsheid. Dit kan je helpen bij het ontdekken van de voor jou ‘natuurlijke’ manier van leven die je geen energie hoeft te kosten.

De cursus Edelsteentherapie is voor mensen die al een zekere affiniteit met de helende werking van edelstenen hebben en het daarmee werken graag in de praktijk willen brengen, of hun reeds bestaande praktijk daarmee willen verrijken. Je ontdekt hoe je in verbinding met je Hoger Zelf met stenen kunt helen, hoe, waar en wanneer je stenen kunt dragen, inzetten en plaatsen in de ruimte, hoe je edelstenen dan ook kunt gebruiken bij een huisreiniging en hoe je een edelsteenlegging en een edelsteenmassage kunt uitvoeren. En dat met alles wat erbij komt kijken wanneer je met cliënten werkt: ‘van intake tot nazorg’ zeg maar.

Het maken van je eigen WenswierookAltaarplaat (schilderij) of Maanstaf helpt je je intrinsieke wensen te zien, te voelen en om te zetten in iets tastbaars, wat dient als focuspunt en ter bekrachtiging van meditaties of rituelen. Of, op een prominente plek in je woon- of werkomgeving geplaatst, als een reminder van je wensen, intenties en doelen. Krachtvoorwerpen plaatsen of Wenswierook branden in een gemeenschappelijke ruimte kunnen voor je huisgenoten, vrienden, familie, collega’s of klanten eveneens iets moois betekenen.

Inmiddels is er ook een Klankschaaltraining (3 lessen) gestart en zal er binnenkort een workshop/ minicursus: ‘Zuiver werken met de Pendel’ starten! Je kunt je er voor opgeven, meer informatie volgt binnenkort. Heb je op het moment daar al vragen over? Neem dan gewoon even contact met me op.

Versterk je kwaliteit!

In de cursussen en workshops maken we gebruik van de energie van de materialen en symboliek. Alle bomen, planten, stenen, dieren, kleuren en kruiden beschikken over hun eigen specifieke energie. Energie volgt de weg van de minste weerstand, wanneer energie vrij kan stromen wordt met een minimum aan inspanning een maximum resultaat geboekt. Elk natuurlijk materiaal en elk symbool kan gebruikt worden, zolang het voor jou betekenis heeft, dus resoneert. Zo wordt het jouw persoonlijke krachtvoorwerp of wierook en worden de technieken die je leert ‘eigen en authentiek’.

Winkel

Naast de workshopruimte is een kleine winkel met artikelen voor je huisaltaar, meditaties en rituelen. Je kunt een edelsteen uit een ruim assortiment laten aanmeten, Er staan een aantal inspirerende boeken van uitgeverij Hajefa op de plank, er zijn etherische oliën en aurasprays van de Groene Linde, je vindt er de Raj Sat Prem chakra-wierook van Life in Sense, een fijn assortiment pendels, Klankschalen, Tinghsa’s en Oceandrums. De wonderschone Koshi en Zaphir windgongen, klankstaven en stemvorken kun je bij mij bestellen.

De winkel bezoeken kan uiteraard als je een cursus of workshop volgt en op gezette tijden die je kunt vinden onder Contact. Daarnaast kan dit altijd op afspraak!