Workshop Wierook maken

Je persoonlijke Korrelwierook maken

We stellen een korrelwierook samen door verschillende soorten hars, hout, kruiden en etherische oliën op een smeulend kooltje te branden. Onze reukzin zal daarbij direct een reactie oproepen, we voelen ons aangetrokken tot een bepaalde geur maar we ontmoeten misschien ook onze weerstand. En ook dát heeft uiteraard iets te zeggen, wat speelt er op dit moment in je leven en wat heb je daarbij nodig? We laten ons innerlijk weten middels onze zintuigen spreken! Van de geuren die jou hoe dan ook op dit moment aanspreken maak je je eigen samengestelde wierookmengsel in de vijzel.

De workshop kost €62,50 en duurt 3,5 á 4 uur.

Actuele workshopdata: Wordt op aanvraag ingepland of zie agenda.

Inschrijven: mail naar info@pluter-jupito.nl na de algemene voorwaarden onder Contact gezien te hebben waarmee je aangeeft daarmee akkoord te zijn gegaan.

Je deelname is echter pas bevestigd wanneer je het workshopbedrag conform de Algemene Voorwaarden van tevoren hebt overgemaakt op: Pluter-Jupito NL14 RABO 0302 8612 54 of vraag mij om een betaalverzoek.

NB: In deze workshop speelt de pendel een belangrijke rol. Als je het pendelen nog onder de knie wil krijgen op een zuivere, neutrale, niet door de wil of het ego gedreven manier maar echt vanuit het hoogste goed voor jouzelf gezien, dan is het volgen van de Pendelworkshop hiernaast een absolute aanrader!