Sacred Wind Ceremony

De ‘Sacred Wind Ceremony’ is een sjamanistische Kristallegging van native Noord-Amerikaanse oorsprong; in de ‘Big Bear Traditie’, waarbij afgestemd wordt op de energie van de wind.

In een interview sporen we eerst een belemmerende, limiterende gedachte op bij de cliënt waar we op gaan werken en dan openen we een ‘gewijde ruimte’ met een aanroeping en intentie. De stenen, ‘Spirit’ en jij als behandelaar werken nauw samen voor, tijdens en na de behandeling! Het nagesprek is ook van essentieel belang voor de cliënt om zijn heling goed te kunnen ontvangen.

De cursus kent minimaal drie lessen per 2 deelnemers, elk van 3 á 3,5 uur (€62,50 per keer). De eerste les is theoretisch, in de daarop volgende lessen wordt de legging op elkaar geoefend.

Deze cursus is een prachtige aanvulling op de Edelsteencursus maar kan ook los worden gevolgd.

Actuele cursusdata: Wordt op aanvraag ingepland of zie agenda.

Inschrijven: mail naar info@pluter-jupito.nl na de algemene voorwaarden onder Contact gezien te hebben waarmee je aangeeft daarmee akkoord te zijn gegaan.

Je deelname is echter pas bevestigd wanneer je het cursusbedrag conform de Algemene Voorwaarden van tevoren hebt overgemaakt op: Pluter-Jupito NL14 RABO 0302 8612 54

Of vraag mij om een betaalverzoek.