SRT-consult

Innerlijke Wijsheid

Het maken van een persoonlijk krachtvoorwerp of wierookmengsel is niet alleen een creatief proces, het draagt ook bij aan het verhogen van je zelfbewustzijn. De natuurlijke materialen die jij intuïtief gekozen en ‘gebundeld’ hebt brengen jou in direct contact met je innerlijke wijsheid; jouw lichaam en ziel weten feilloos wat jou kan steunen in je processen. Heb jij daarnaast ook behoefte aan één op één contact voor een verdere verdieping? Dan kun je met mij een afspraak maken voor een SRT-consult.

Verdieping – SRT

SRT staat voor ‘SPIRITUAL RESPONSE THERAPY’ en is een spirituele healing methode waarmee je jouw leven meer vorm kunt geven en daardoor mooier kunt maken. We hebben allemaal een ziel, die naast de vele positieve kwaliteiten, ook belemmeringen met zich meedraagt. Deze negatieve energieën worden met SRT opgespoord, zelfs als ze in vorige levens geworteld blijken te zijn! Openstaan voor de reïncarnatie-gedachte is hierbij dus wel belangrijk. We bellen zinnebeeldig naar ‘boven’, naar het Hoger Zelf die het overzicht van alle levens vóór dit leven, het huidige en al je toekomstige levens heeft en die, in het belang van de groei van van jouw bewustzijn, zaken kan blootleggen, verduidelijken én kan zuiveren!

Het is een enorm inzichtgevende methode, de ‘kwartjes vallen’ zogezegd, de oorzaken van problemen worden heel duidelijk naar het bewustzijn gebracht en “Aha!” en “Oh vandaar!” wordt dan ook vaak geroepen tijdens zo’n consult. Na de zuivering van eventuele onharmonische energiën, blokkades of verstoringen ga je meestal niet met lege handen maar wel met een aantal heel mooie, geactiveerde, positieve expressies naar huis. Het zijn werkelijk prachtige, spirituele cadeautjes’ die je levenskwaliteit zéér positief kunnen beïnvloeden!

Een SRT-consult kost €67,50 per uur. Let wel: een eerste consult duurt meestal zo’n 2 á 2,5 uur aangezien we dan een start-percentagelijst opmaken waarin we de positieve én negatieve energieën inventariseren die wij op anderen en op aspecten van het leven hebben. Hieruit kunnen we al heel veel aflezen van waar mogelijke knelpunten zitten, direct daarna doen we een eerste onderzoek en zuivering.

Vervolgconsulten hoeven in de regel niet langer dan 1 á 1,5 uur te duren om een volledige zuivering voor dat moment te bewerkstelligen. Meer informatie over SRT vind je hier *

Wil je een consultafspraak maken? Dit kan ook met videocall! Mail naar: info@pluter-jupito.nl na de algemene voorwaarden onder Contact gezien te hebben waarmee je aangeeft daarmee akkoord te zijn gegaan.