SRT-consult

Innerlijke Wijsheid

Het maken van een persoonlijk krachtvoorwerp of wierookmengsel is niet alleen een creatief proces, het draagt ook bij aan het verhogen van je zelfbewustzijn. De natuurlijke materialen die jij intuïtief gekozen en ‘gebundeld’ hebt brengen jou in direct contact met je innerlijke wijsheid; jouw lichaam en ziel weten feilloos wat jou kan steunen in je processen. Heb jij daarnaast ook behoefte aan één op één contact voor een verdere verdieping? Dan kun je met mij een afspraak maken voor een SRT-consult.

Verdieping – SRT

SRT staat voor ‘SPIRITUAL RESPONSE THERAPY’ en is een spirituele healing methode waarbij gebruik wordt gemnaakt van de pendel, waarmee je jouw leven meer vorm kunt geven en daardoor mooier kunt maken. We hebben allemaal een ziel, die naast de vele positieve kwaliteiten, ook belemmeringen met zich meedraagt. Deze negatieve energieën worden met SRT opgespoord, zelfs als ze in vorige levens geworteld blijken te zijn! Openstaan voor de reïncarnatie-gedachte is hierbij dus wel belangrijk. We bellen zinnebeeldig naar ‘boven’, naar het Hoger Zelf die het overzicht van alle levens vóór dit leven, het huidige en al je toekomstige levens heeft en die, in het belang van de groei van van jouw bewustzijn, zaken kan blootleggen, verduidelijken én kan zuiveren!

Het is een enorm inzichtgevende methode, de ‘kwartjes vallen’ zogezegd, de oorzaken van problemen worden heel duidelijk naar het bewustzijn gebracht en “Aha!” en “Oh vandaar!” wordt dan ook vaak geroepen tijdens zo’n consult. Na de zuivering van eventuele onharmonische energiën, blokkades of verstoringen ga je meestal niet met lege handen maar wel met een aantal heel mooie, geactiveerde, positieve expressies naar huis waarmee je nieuwe, positieve gewoontepatronen kunt aanleren. Het zijn werkelijk prachtige, ‘spirituele cadeautjes’ die, wanneer je deze goed ter hand neemt, je levenskwaliteit zéér positief kunnen beïnvloeden! 

Een SRT-consult kost €67,50 per uur. Waarbij je rekening kunt houden dat een eerste consult zo’n 2 á 2,5 uur kan duren. Dit omdat we dan eerst een start-percentagelijst opmaken waarin we de positieve én negatieve energieën inventariseren die wij op anderen en op aspecten van het leven hebben. En dit neemt met de nodige toelichting, ook over het SRT-systeem an sich, al snel 1 tot 1,5 uur in beslag. Maar hieruit kunnen we al heel veel aflezen van waar mogelijke knelpunten zitten. Mochten we hiermee in tijd niet teveel uitlopen dan doen we direct daarna een eerste onderzoek en zuivering, anders maken we meteen een vervolgafspraak. Vervolgconsulten hoeven in de regel niet langer dan 1 á 1,5 uur te duren om een volledige zuivering voor dat moment te bewerkstelligen.

Let wel: SRT is geen toverstafje wat jouw problemen op magische wijze doet verdwijnen! Het is aan jou of je alle nieuwe inzichten en informatie ter harte neemt en ermee aan de slag gaat. Ieder mens heeft een vrije wil. Dit betekent dat de cliënt als persoon het laatste woord heeft. Een zielszuivering kan dus nooit worden opgedrongen. 

Meer informatie over SRT vind je hier *

Wil je een consultafspraak maken? (dit kan ook met videocall) Mail naar: info@pluter-jupito.nl na de algemene voorwaarden onder Contact gezien te hebben waarmee je aangeeft daarmee akkoord te zijn gegaan

We plannen samen een afspraak in welke echter pas bevestigd is nadat je een aanbetaling voor minimaal een uur consult hebt overgemaakt op Pluter-Jupito NL14 RABO 0302 8612 54 (of vraag mij om een betaalverzoek).

Een mogelijk restantbedrag wordt op de dag van het consult zelf ter plekke voldaan.