Pendelworkshop

Als je het pendelen onder de knie wil krijgen op een neutrale, niet door de wil of het ego gedreven manier maar echt in het helderste licht en uit Liefde voor jouw Zelf gezien, dan is het volgen van de Pendelworkshop een absolute aanrader!

In deze workshop leer je pendelen om antwoorden te krijgen op prangende vragen voor het hoogste goed, op de manier zoals het bedoeld is; in een zuivere verbinding met je Hoger Zelf, goed gegrond en beschermd, zonder bewuste controle, zonder angst en in volledig vertrouwen… Het heldere ‘belletje naar boven’ zonder verstoringen of ruis op de lijn!

De workshop kost €60,00 en duurt 3 á 3,5 uur. Op aanvraag is deze workshop ook online te volgen. Op een later tijdstip dit jaar komt er voor de liefhebbers een aansluitende workshop ‘Wichelroede lopen’. Hiervoor gaan we ook lekker naar buiten!

Actuele workshopdata waaruit je kunt kiezen:  Donderdag 10 juni , Dinsdag 15 juni en Zondag 27 juni – 14:00 tot 17:00 uur.

Inschrijven: mail naar info@pluter-jupito.nl na de algemene voorwaarden onder Contact gezien te hebben waarmee je aangeeft daarmee akkoord te zijn gegaan.

Je deelname is echter pas bevestigd wanneer je het workshopbedrag conform de Algemene Voorwaarden van tevoren hebt overgemaakt op: Pluter-Jupito NL14 RABO 0302 8612 54

Of vraag mij om een betaalverzoek.