Persoonlijke verdieping – SRT

Innerlijke Wijsheid

Het maken van een krachtvoorwerp is niet alleen een creatief proces, het draagt ook bij aan het verhogen van je zelfbewustzijn. De natuurlijke materialen die jij intuïtief gekozen en ‘gebundeld’ hebt in jouw Maanstaf of Wenswierook brengen jou in direct contact met je innerlijke wijsheid; jouw lichaam en ziel weten feilloos wat jij nodig hebt! Jouw ratio echter, zal ook tevreden en gerustgesteld willen worden. Want waar werken die materialen dan precies op? Wat kan je verwachten en waar zou je op kunnen letten?

Verdieping – SRT

In de workshops kan ik je al wel vertellen wat jouw zelfgemaakte krachtvoorwerp of Wenswierook voor jou zal kunnen gaan betekenen. Maar misschien heb jij daarnaast ook behoefte aan persoonlijk contact voor een verdere verdieping in je proces. In een persoonlijk gesprek kan ik je ontwikkelingen met je doornemen en samen met jou onderbewuste thema’s verder uitlichten.  Hiervoor kun je met mij een afspraak maken voor een SRT-consult.

SRT staat voor ‘SPIRITUAL RESPONSE THERAPY’ en is een spirituele healing methode waarmee je jouw leven meer vorm kunt geven en daardoor mooier kunt maken. We hebben allemaal een ziel, die naast de vele positieve kwaliteiten, ook belemmeringen met zich meedraagt. Deze negatieve energieën worden met SRT opgespoord en gezuiverd.

Een SRT-consult kost €65,00 per uur. Let wel: een eerste consult duurt meestal zo’n 2 á 2,5 uur aangezien we dan een start-percentagelijst opmaken waarin we de positieve én negatieve energieën inventariseren die wij op anderen en op aspecten van het leven hebben. Hieruit kunnen we al heel veel aflezen van waar mogelijke knelpunten zitten, direct daarna doen we een eerste onderzoek en zuivering. Vervolgconsulten hoeven in de regel niet langer dan 1 á 1,5 uur te duren om een volledige zuivering voor dat moment te bewerkstelligen. Meer informatie over SRT vind je hier *

Ook is er de mogelijkheid om in mijn winkeltje een edelsteen aan te laten meten die jou kan bijstaan. Stenen kan ik overigens ook op afstand uitpendelen en naar jou opsturen.

Wil je een consultafspraak maken of stenen opgestuurd krijgen? Neem dan contact met me op.