Natuurwetten

Wetten van de Natuur

Alles en iedereen staat onder invloed van de universele wetten van de natuur. Zo levert bijvoorbeeld iedere actie een reactie of gevolg op en oogsten we uiteindelijk wat we zelf hebben gezaaid. Dus zijn wij zelf verantwoordelijk voor het scheppen van onze eigen werkelijkheid. Deze wetten zorgen er ook voor dat we uiteindelijk ons ware, authentieke zelf en ook de schepper in onszelf kunnen ontdekken! Wanneer je je verantwoordelijkheid erkent, je kansen herkent en je weerstand laat varen, dan kun je mee stromen en zul je zien dat daar waar je een deur sluit, een ander zich vanzelf opent.

De Maan als Wegwijzer

Om bewust gebruik te maken van die wetten hoef je eigenlijk alleen maar te kijken naar wat er in de natuur gebeurt. Als stadsmens kan het lastig zijn om dat tussen de straattegels door te volgen, tijd nemen om de natuur in te gaan lijkt dan vaak de enige optie. Maar kijk eens naar boven, naar onze mooie Maan! In haar fasen en standen herinnert zij ons aan het verloop van de seizoenen en de voortdurende kringloop van de natuur; de cyclus van leven, groei, dood en wedergeboorte. Zij kan licht werpen op onze onderbewuste processen en persoonlijke cycli en kan werken als leidraad en spiegel van de natuur waarin jij je potentie kunt herkennen.

Werken met Natuurlijke Materialen

In de curssussen maken we gebruik van natuurlijke materialen en producten, zoals hout, stenen, harsen, oliën en kruiden die de vertaalslag kunnen maken naar het proces waarin jij zit en daarbij meteen voor jou aan het werk gaan!