Cursus Huiszuivering

In de cursus Huiszuivering sporen we met behulp van onder andere de pendel, onharmonische energieën en blokkades op. We werken nauw samen met onze gidsen en de ‘Genius Loci’ (the Spirit of the Place – de eigenheid van de plek) en roepen hun hulp in bij het onderzoek en de zuivering.

In deze module van 4 lessen van 3 uur ontdek je welke stenen en hoe deze bij een energetische reiniging in woon- en werkruimtes kunnen helpen. We werken met de elementen en zo maak je onder andere je eigen zuiveringswierook, roomspray en kristalwater, we zetten klankschalen en windgongen in en je zalft en wijdt kaarsen.

Het is een fantastische aanvulling op de cursus Edelsteentherapie maar kan ook los worden gevolgd. Reeds kunnen pendelen is een absolute pré anders is het zéér aan te raden eerst de Pendelworkshop te volgen.

De lessen kosten €60,00 per keer en zijn inclusief thee, lekkers en een syllabus.

Actuele cursusdata: Worden ingepland op aanvraag of zie agenda

Inschrijven: mail naar info@pluter-jupito.nl na de algemene voorwaarden onder Contact gezien te hebben waarmee je aangeeft daarmee akkoord te zijn gegaan.

Je deelname is echter pas bevestigd wanneer je het cursusbedrag conform de Algemene Voorwaarden van tevoren hebt overgemaakt op: Pluter-Jupito NL14 RABO 0302 8612 54

Of vraag mij om een betaalverzoek.