Cursus Huiszuivering

In de module Huiszuivering sporen we met behulp van onder andere de pendel en de wichelroede onharmonische energieën en blokkades op. We werken nauw samen met onze gidsen en de ‘Genius Loci’ (the Spirit of the Place) en roepen hun hulp in bij het onderzoek en de zuivering.

Deze module start met een Pendelworkshop welke wordt gevolgd door 3 lessen Huiszuivering van 3,5 uur waarin je onder andere ontdekt welke stenen bij een energetische reiniging in woon- en werkruimtes kunnen helpen. We werken met de elementen en zo maak je onder andere je eigen zuiveringswierook, roomspray en kristalwater, we zetten klankschalen en windgongen in en je zalft en wijdt kaarsen.

De lessen kosten €62,50 per keer en zijn inclusief thee, lekkers en een syllabus. Degenen die de Pluter-Jupito Pendelworkshop reeds hebben gevolgd kunnen les 1 overslaan. 

Interesse? Bel of app naar 06-41039965.

Inschrijven: mail naar info@pluter-jupito.nl na de algemene voorwaarden onder Contact gezien te hebben waarmee je aangeeft daarmee akkoord te zijn gegaan.

Je deelname is echter pas bevestigd wanneer je het totale cursusbedrag conform de Algemene Voorwaarden van tevoren hebt overgemaakt op: Pluter-Jupito NL14 RABO 0302 8612 54

Of vraag mij om een betaalverzoek.

Actuele cursusdata: Worden ingepland op aanvraag of zie agenda