Goden en Godinnen schilderen

Goden & Godinnen schilderen

In deze schildercursus geef je op doek of paneel gestalte aan het archetype van het wezen waar jij je mee verbonden voelt of die jou in jouw proces op dit moment goed kan bijstaan. Je schildert je favoriete afbeelding van bijvoorbeeld een GOD of GODIN, een (AARTS)ENGEL, een TOTEMDIER, een MANDALA of GODDELIJK GEOMETRISCHE VORM of SYMBOOL. Het opzetten van de beeltenis op de drager zal je niet moeilijk worden gemaakt, bij Pluter-Jupito kan iedereen schilderen.

We werken met acrylverf op canvas of een handzaam mdf-paneel van maximaal 40 x 40 cm. Als het klaar is bevestigen we er een ophangsysteem aan zodat je het als focuspunt kunt ophangen, bijvoorbeeld boven je huisaltaar. Of je kunt het als altaarplaat op je huisaltaar neerleggen en er een edelstenen-grid op leggen om je intenties nóg meer te versterken.

Deze ‘inschuif’ (mini)cursus wordt gegeven in blokjes van 3 lessen, kost €47,50 per les en is inclusief alle materiaal, koffie, thee en lekkernijen. Is jouw schilderij na 3 lessen nog niet helemaal klaar? Dan kun je losse lessen bijboeken.

Actuele cursusdata: Worden ingepland op aanvraag of zie agenda.

Inschrijven: mail naar info@pluter-jupito.nl na de algemene voorwaarden onder Contact gezien te hebben waarmee je aangeeft daarmee akkoord te zijn gegaan.

Je deelname is echter pas bevestigd wanneer je het cursusbedrag conform de Algemene Voorwaarden van tevoren hebt overgemaakt op: Pluter-Jupito NL14 RABO 0302 8612 54

Of vraag mij om een betaalverzoek.