Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus Edelsteentherapie – Zaterdagmiddag

22 februari 2020 | 13:30 - 16:30

Deze cursus is voor degenen die affiniteit hebben met de reinigende en helende werking van edelstenen en het daarmee werken graag in de praktijk willen brengen, of daarmee hun reeds bestaande praktijk willen verrijken.

In de lessen die eens per twee weken op de zaterdagmiddag worden gegeven, ontdek je hoe je in verbinding met je Hoger Zelf met edelstenen kunt bewustworden, helen en hoe, waar en wanneer je edelstenen kunt dragen, inzetten en plaatsen in de ruimte om deze zuiver en in harmonie te houden. De pendel is in deze cursus een belangrijk instrument dus als je daar nog niet bekend mee bent dan leer je hiermee werken.

 

In deze basiscursus leer je hoe je edelsteenleggingen kunt uitvoeren waarbij ook klankschalen, klankstaven, Koshi’s, Thingsa’s en de Sjamanendrum worden gebruikt. Er wordt gekeken naar alle mogelijke corresponderende, heilzame aanvullingen en technieken. Dit alles ook nog met wat er in de praktijk bij komt kijken wanneer je met cliënten werkt, dus… je bezit straks een volledig draaiboek: ‘van intake tot nazorg’!

 

In de vervolgcursus, waar je eventueel hierna kunt instromen, ontdek je hoe je met edelstenen kunt masseren, hoe stenen bij een huisreiniging kunnen helpen (en daarbij maak je ook je eigen wierook, een aura- of roomspray en zalf en wijd je je eigen kaarsen) en leer je hoe je een ‘edelsteen grid’ kunt opbouwen wat ook bij de edelsteenleggingen, die je in de basiscursus hebt geleerd te doen, kunt inzetten.

 

De basiscursus bestaat uit 9 lessen van 3 á 3,5 uur en is inclusief al het benodigde basismateriaal, kristalwater, thee en lekkers en een cursusmap die gaandeweg gevuld wordt met uitgebreide hand-outs.

Cursusdata: 22 februari, 7 en 21 maart, 4 en 18 april, 2, 16 en 30 mei en 13 juni. Zaterdag 27 juni wordt gereserveerd voor een mogelijke uitloop-, inhaal- of verdiepingsles.

De lessen kosten €57,50 per keer en je betaalt altijd in ieder geval 3 lessen vooruit. Dus uiterlijk één week steeds voordat een nieuw blok van 3 lessen start maak je €172,50 over op: Pluter-Jupito, NL14 RABO 0302 8612 54

 

Inschrijven: mail naar info@pluter-jupito.nl na de algemene voorwaarden onder Contact gezien te hebben waarmee je aangeeft daarmee akkoord te zijn gegaan.

Gegevens

Datum:
22 februari 2020
Tijd:
13:30 - 16:30
Evenement Categorie:

Locatie

Pluter-Jupito
van Hoornbeekstraat 118
Den Haag, 2582 RG
+ Google Maps
Telefoon:
06 41039965