Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Chakra Healingen door Risma Baidjoe en Winkel Open!

26 maart | 11:00 - 17:00

Op Zaterdag 26 Maart geeft RISMA BAIDJOE weer Chakra Healingen bij Pluter-Jupito! Risma werkt op afspraak tussen 11-17 uur, een consult duurt 30 minuten, jouw bijdrage is €20,-

Je afspraak maak je via: rismabaidjoe@hotmail.com of bel: 06-41057278

 

In je lichaam zijn zeven belangrijke energiecentra aanwezig, deze staan bekend als Chakra’s, wat letterlijk vertaald uit het Sanskriet ‘wiel’ betekent of ‘draaiend wiel van levensenergie’.

Een Chakra Healing is een energetische healing die de blokkades in je lichaam oplost en de stroom tussen de verschillende chakra’s vrijmaakt.

Door de chakra’s te activeren kom je dichter bij jezelf en heractiveert jouw levensenergie. Je kan opgekropte emoties aanpakken en verstoringen loslaten. 
Tijdens een Chakra Healing worden je chakra’s gescand, gewekt, opgeschoond en weer positief geladen. De hele behandeling gebeurt, ‘hands off’, zonder aanraking.

 

Let wel: een plek reserveren is ook verantwoordelijkheid nemen voor jouw bijdrage! En als je niet zeker weet of je komt, reserveer dan liever last minute in plaats van dat je last minute afzegt. Er is beperkt plek dus vol=vol en we rekenen op je komst indien je een reservering hebt gemaakt.

 

Op deze dag is tevens mijn WINKELTJE OPEN en kun je binnenlopen ZONDER AFSPRAAK! Voor wachtenden op Risma en winkelend publiek staat een lekker kopje thee klaar.

Gegevens

Datum:
26 maart
Tijd:
11:00 - 17:00

Locatie

Pluter-Jupito
van Hoornbeekstraat 118
Den Haag, 2582 RG
+ Google Maps
Telefoon:
06 41039965