Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Astro- met Tarotconsulten door Louis Kemperman en Winkel Open!

29 januari | 11:00 - 17:00

LOUIS KEMPERMAN, bekend astroloog uit het zuiden des lands, komt weer naar Den Haag voor zijn befaamde Astro- met Tarotconsulten. Eens per 5/ 6 weken geeft Louis zijn consulten bij Pluter-Jupito! Louis werkt op afspraak tussen 11-17 uur en een consult duurt 30 minuten met een combinatie van astrologie en tarot en indien nodig een korte energiehealing. Louis is inmiddels erg populair in Den Haag en omstreken en velen komen regelmatig bij hem terug.

 

Je afspraak maak je via: a.c.kemperman@ziggo.nl of bel  06-42509831 

 

Bijdrage: €20,- contant aan Louis betalen.
Let op: een plek reserveren is ook verantwoordelijkheid nemen voor jouw bijdrage. En als je niet zeker weet of je komt, reserveer dan liever last minute in plaats van dat je last minute afzegt. Er is beperkt plek dus vol=vol en we rekenen op je komst indien je een reservering hebt gemaakt.

 

Op deze dag is tevens mijn WINKELTJE OPEN en kun je binnenlopen ZONDER AFSPRAAK! Voor wachtenden op Louis en winkelend publiek staat een lekker kopje thee klaar.

Let wel: deze locatie is helaas niet rolstoelvriendelijk, je bereikt de plek via het trappenhuis op de eerste etage van een appartementencomplex.

Gegevens

Datum:
29 januari
Tijd:
11:00 - 17:00

Locatie

Pluter-Jupito
van Hoornbeekstraat 118
Den Haag, 2582 RG
+ Google Maps
Telefoon:
06 41039965