Cursus Edelsteentherapie

Deze cursus is voor degenen die affiniteit hebben met de helende en reinigende werking van edelstenen en het daarmee werken graag in de praktijk willen brengen, of daarmee hun reeds bestaande praktijk willen verrijken.

In de lessen die eens per twee weken in het weekend worden gegeven, ontdek je hoe je in verbinding met je Hoger Zelf met edelstenen kunt bewustworden en helen en hoe, waar en wanneer je edelstenen kunt dragen, inzetten en plaatsen in de ruimte om deze zuiver en in harmonie te houden. De pendel is in deze cursus een belangrijk instrument dus als je daar nog niet bekend mee bent, dan leer je hiermee werken.

Je leert hoe je edelsteenleggingen en -massages kunt uitvoeren waarbij ook klankschalen, klankstaven, Koshi’s, Thingsa’s en de Sjamanendrum worden gebruikt. Je ontdekt hoe stenen bij een huisreiniging kunnen helpen en daarbij maak je ook je eigen wierook, een aura- of roomspray en zalf en wijd je je eigen kaarsen. En je leert hoe je een ‘edelsteen grid’ kunt opbouwen, kortom: er wordt gekeken naar alle mogelijke corresponderende, heilzame aanvullingen en technieken. Dit alles ook nog met wat er niet alleen praktisch gezien in de praktijk bij komt kijken wanneer je met cliënten werkt, dus… je bezit straks een volledig draaiboek: ‘van intake tot nazorg’!

De cursus is inclusief cursusmap die gaandeweg gevuld wordt met hand-outs, al het basismateriaal wat bij een specifieke les nodig is, koffie, thee en lekkers. De cursus bestaat uit 9 lessen welke, indien de groepsgrootte, de groepsdynamiek en het werktempo daarom vragen, met (steeds) 3 lessen kunnen worden uitgebreid.

 

Actuele cursusdata: zie agenda