Cursus Edelsteentherapie

Deze cursus is voor degenen die affiniteit hebben met de helende en reinigende werking van edelstenen en het daarmee werken graag in de praktijk willen brengen, of daarmee hun reeds bestaande praktijk willen verrijken.

In de lessen die eens per twee weken worden gegeven, ontdek je hoe je in verbinding met je Hoger Zelf met edelstenen bewust kunt worden van wat er speelt en hoe stenen kunnen helpen helen. En hoe, waar en wanneer je edelstenen kunt dragen, inzetten en plaatsen in de ruimte om deze zuiver en in harmonie te houden. De pendel is in deze cursus een belangrijk instrument dus als je daar nog niet bekend mee bent, dan leer je hiermee werken. Je leert een edelsteenlegging en een edelsteenmassage uit te voeren, waarbij o.a. ook klankschalen en Sjamanendrums worden gebruikt.

De cursus is inclusief thee, lekkers en een cursusmap die gaandeweg gevuld wordt met hand-outs. De cursus bestaat uit 9 of 10 lessen (afhankelijk van de groepsgrootte, de groepsdynamiek en het werktempo) en kosten €62,50 per keer (3 á 3,5 uur).

Aanvullende ‘modules’ (niet verplicht!) kunnen na of naast deze cursus worden ingepland. In tenminste 3 lessen kun je een Sjamanistische Kristallegging; de Sacred Wind Ceremony leren uitvoeren. Ook kun je een aparte Klankschaaltraining volgen, waarin je technieken leert die prachtig  zijn te combineren met de kristalleggingen, en is er een cursus Huiszuivering waarin je leert je eigen werk- of praktijkruimte energetische schoon te houden.

Kortom: er wordt gekeken naar diverse mogelijke corresponderende, heilzame aanvullingen en technieken. Dit alles met wat er allemaal in de praktijk bij komt kijken wanneer je met cliënten werkt, dus… je bezit straks een volledig draaiboek: ‘van intake tot nazorg’!

Actuele cursusdata: Zie Agenda.

Inschrijven: mail naar info@pluter-jupito.nl na de algemene voorwaarden onder Contact gezien te hebben waarmee je aangeeft daarmee akkoord te zijn gegaan.

Je deelname is echter pas bevestigd wanneer je het cursusbedrag conform de Algemene Voorwaarden van tevoren hebt overgemaakt op: Pluter-Jupito NL14 RABO 0302 8612 54

Of vraag mij om een betaalverzoek.