Cursus Edelsteentherapie

Deze cursus is voor degenen die affiniteit hebben met de helende en reinigende werking van edelstenen en het daarmee werken graag in de praktijk willen brengen, of daarmee hun reeds bestaande praktijk willen verrijken.

In de lessen die eens per twee weken worden gegeven, ontdek je hoe je in verbinding met je Hoger Zelf met edelstenen kunt bewustworden en helen. En hoe, waar en wanneer je edelstenen kunt dragen, inzetten en plaatsen in de ruimte om deze zuiver en in harmonie te houden. De pendel is in deze cursus een belangrijk instrument dus als je daar nog niet bekend mee bent, dan leer je hiermee werken (een losse pendel-workshop is overigens ‘in de maak’).

Je leert hoe je edelsteenleggingen en -massages kunt uitvoeren waarbij o.a. ook klankschalen en de Sjamanendrum worden gebruikt. Daarna (of daarnaast) kun je in een module van 3 lessen een aparte Klankschaaltraining volgen en is er ook een module ‘Huiszuivering’. Je ontdekt dan hoe stenen bij een energetische reiniging in woon en werkruimtes kunnen helpen en daarbij maak je ook je eigen wierook, een aura- of roomspray en zalf en wijdt je je eigen kaarsen. En hoe kun je een ‘edelsteen grid’ opbouwen? Kortom: er wordt gekeken naar alle mogelijke corresponderende, heilzame aanvullingen en technieken. Dit alles ook met wat er allemaal in de praktijk bij komt kijken wanneer je met cliënten werkt, dus… je bezit straks een volledig draaiboek: ‘van intake tot nazorg’!

De cursus is inclusief cursusmap die gaandeweg gevuld wordt met hand-outs, al het basismateriaal wat bij een specifieke les nodig is, koffie, thee en lekkers. De basiscursus bestaat uit 9 of, afhankelijk van de groepsgrootte, de groepsdynamiek en het werktempo, 10 lessen en kosten €57,50 per keer (3 á 3,5 uur). Een losse module Huiszuivering en/of een klankschaaltraining van 3 lessen kan na of naast de basiscursus worden ingepland!

Actuele cursusdata: Worden ingepland op aanvraag of zie agenda

Inschrijven: mail naar info@pluter-jupito.nl na de algemene voorwaarden onder Contact gezien te hebben waarmee je aangeeft daarmee akkoord te zijn gegaan.